Bij Particulieren

Garderobekast met eigen uitstraling

SEPTEMBER 2019.

Op maat gemaakte garderobekast inclusief indeling van legplanken, hangrekken en softclose lades. Aan de buitenzijde is de kast afgewerkt met verschillende kleuren Valcromat. De indeling van het front is zo ontworpen dat de indeling van de kast niet zondermeer leesbaar is. Het middenpaneel is een plek voor een mooie foto.

Vraag

Een mooie wandbedekkende garderobekast. Het is een slaapkamer waar het fijn vertoeven moet zijn. Een kast is niet altijd leuk om naar te kijken.

Ontwerp

Het werd een kast die qua buitenkant weinig weggeeft van de werkelijke indeling van de kast. Het werd een wand met patroon en binnen het patroon is een samenstelling van de deuren bedacht. In het midden een verlichte plek waar een leuke foto kan hangen. Oh en er staat een stoel bij die als trapje kan dienen door het zitvlak gedeeltelijk op te klappen. Met de stoel kun je makkelijk de bovenste vakken bereiken.

Materiaal

De kast is uitgevoerd in Valchromat. De deuren zijn opgebouwd uit panelen van verschillende kleuren. Het geheel is ingekaderd door een eiken lijst. De deuren zijn met softclose scharnieren  uitgerust. De lades zijn ook softclose. in de kast zitten sensoren waardoor het licht aangaat zodra een deur geopend wordt.

Houtsoort: Eiken in combinatie met Valcromat (Zwart-Antraciet-Grijs-Bruin)
Aanvullend: led-verlichting

Geïnspireerd? Neem contact op met Ben de Valois.